Expertisecentrum Prader-Willi syndroom

Expertisecentrum Prader-Willi syndroom logoExpertisecentrum Prader-Willi syndroom logo en titel

Maite heeft PWS en zij heeft de kans gekregen om te werken zonder het frame ‘loonkostensubsidie’, waar veel werkgevers mee schermen. De filiaalmanager van AH bood haar deze kans. Echt heel fijn....

Naar aanleiding van een vraag van een ouder naar de mogelijkheden voor vergoeding van bijzondere zorgkosten hebben er twee aanpassingen in het Kenniscentrum plaatsgevonden.
Het artikel Praktisch/Vervoer is uitgebreid met een passage over fiscale aftrekmogelijkheden voor bijzondere zorgkosten.

PWS is een erkende medische aandoening en er kan dan ook een Medische verklaring worden aangevraagd bij een (huis)arts. Hierin staat dat de arts erkent dat de betrokkene PWS heeft en welke medicatie er gebruikt wordt. De verklaring is geldig door middel van een handtekening en een stempel.

De verklaring kan gebruikt worden voor diverse doelen, maar is vooral handig ...

 

Wanneer je als Huisgenoot inlogt in het Huis van begrip, kun je aanvinken dat je automatisch ingelogd wilt blijven.
Tot voor kort functioneerde dat alleen wanneer je inlogt met email adres en wachtwoord. Voor inloggen via Facebook moest je steeds opnieuw inloggen. Dat is nu aangepast. Ook als...
Doet jullie PWS-er aan sport of bewegen jullie op een andere manier extra?
Volgt jullie PWS-er (of jullie allemaal) een bepaald eetpatroon om het gewicht onder controle te houden? En zoja; waarom hebben jullie voor die methode gekozen?

Toon meer resultaten
Menu