Expertisecentrum Prader-Willi syndroom

Expertisecentrum Prader-Willi syndroom logoExpertisecentrum Prader-Willi syndroom logo en titel

Steun ons!

Steun het Prader-Willi FondsHet Huis van Begrip ontvangt geen financiële steun van de overheid of zorgverzekeraars. Het Prader-Willi Fonds (PWF) is op dit moment de belangrijkste financier.
Het PWF is geheel afhankelijk van de vrijgevigheid van particulieren en bedrijven. Steun hen daarom. Klik op de afbeelding rechts om naar de doneerpagina te gaan.

Het PWF heeft een ANBI-verklaring van de Belastingdienst, waardoor giften aftrekbaar zijn van de belasting.

Het PWF is bovendien door het CBF erkend als goed doel.
Als je het CBF-logo ziet afgebeeld in een publicatie van een fondsenwervende organisatie (goed doel), kan je erop vertrouwen dat deze de beoordeling door het onafhankelijke Centraal Bureau Fondsenwerving heeft doorstaan. Een belangrijk criterium is bijvoorbeeld, dat van de baten uit eigen fondsenwerving maximaal 25% aan kosten voor de eigen fondsenwerving besteed mag worden. Voor een helder inzicht in de financiële gegevens dient elke organisatie volgens dezelfde regels het jaarverslag op te stellen. De erkenning door het CBF geldt voor onbepaalde tijd. Wel worden jaarlijks controles uitgevoerd. Kijk voor meer informatie op de website van het Centraal Bureau Fondsenwerving:  www.cbf.nl.