Expertisecentrum Prader-Willi syndroom

Expertisecentrum Prader-Willi syndroom logoExpertisecentrum Prader-Willi syndroom logo en titel

Medical Alerts op je smartphone

20 september 2019
Colofon
Print Laatst herzien op 20 september 2019
Dit artikel is geschreven door
Reuze handig, de Medical Alerts, maar lastig om altijd overal mee naar toe te nemen. Wat zou het handig zijn om ‘m op je smartphone te hebben. Het was even puzzelen, maar het is me gelukt! Zo heb ik het gedaan:
Open de Medical Alerts via het digitaal expertisecentrum PWS, download het document en sla het op op je computer. Nu eerst even de persoonlijke gegevens op pagina 2 invullen. Klik op ‘Invullen en ondertekenen’ in de menubalk van Adobe Acrobat Reader. Klik vervolgens op ‘Ik’. Nu kan je in elk veld de gegevens van jouw kind invullen. Als je klaar bent wel even de wijzigingen opslaan.
Nu kan je het document als bijlage bij een mail versturen naar jouw telefoon. Mail openen en document opslaan.
Bij mijn telefoon (Samsung) werkt het dan als volgt: Ga in de apps naar ‘Tools’ en vervolgens naar ‘Bestanden’. Klik vervolgens op ‘Downloads’. Klik op icoontje rechtsboven en vervolgens op ‘Bewerken’. Vink nu het document aan, klik op de drie puntjes rechtsboven in het scherm en klik vervolgens op ‘Snelkoppeling toevoegen’. Klik dan op ‘Startscherm’.
Klaar is Kees! Wellicht kan een iPhone gebruiker in reactie op dit verhaal aangeven hoe het bij zijn/haar apparaat werkt.

Om reacties te lezen of te reageren, moet je ingelogd zijn!


Wat wil je delen?

VERHAAL TOEVOEGEN
Untitled Document