Expertisecentrum Prader-Willi syndroom

Expertisecentrum Prader-Willi syndroom logoExpertisecentrum Prader-Willi syndroom logo en titel

Contactdag 25 mei 2024

Prader-Willi Contactdag 25 mei

We gaan naar vakantiepark Dierenbos in Vinkel!!

En wat gaat daar gebeuren? 
Ieder jaar organiseren we een leuke dag waarop alle kinderen, stoere pubers, jong en oud volwassenen met het Prader-Willi Syndroom elkaar kunnen ontmoeten. Het is fijn om te zien en te ervaren dat er ook anderen kinderen/mensen bestaan die ongeveer hetzelfde zijn en doen als jij, een feest der herkenning! De dag is ook bedoeld voor ouders, broers zussen en soms komt er ook een opa of oma mee. Het is fijn om met elkaar te kunnen praten over wat je allemaal meemaakt als je een kind met het Prader-Willi Syndroom hebt. Ervaren delen en tips uitwisselen.
Het allerfijnste is natuurlijk dat we er vooral een leuke en ontspannen dag van maken!!
Dit jaar gaan we een ouderwets gezellige contactdag doen, zoals het meer dan 10 jaar geleden was. We noemen dit dan ook een retro contactdag.
Het programma zal voor de datum van 25 mei tot in detail bekend worden gemaakt, waarbij we ook de gezonde lunch en tussendoortjes beschrijven. Prader-Willi bestendig dus ook voor grote stresskippen geschikt.

Het programma:

Voor handige handjes (en minder handige handjes).
In de ochtend zal er een knutsel en/of spel activiteit zijn die geschikt is voor jong en oud.

Lunch

Spitter petter pater, lekker in het water!
In de middag kunnen we plonzen,  zwemmen, spetteren, glijden en dobberen in het mooie zwembad van het dierenbos. Vergeet je zwembroek, badpak en handdoek niet!

Knallen met die ballen!
In het middagprogramma gaan we ook bowlen. Hoeveel kegels krijg jij in een keer omver?
Bowlen doe je altijd in een klein groepje. Nou zouden we kunnen zeggen dat het om groepje 1, groepje 2 en groepje 3 enz gaat, maar het is veel leuker om toffe namen te verzinnen.
Verzin een ludieke naam voor jouw bowlingteam en de grappigste of stoerste naam wint een prijs!!
Denk je nu “maar ik heb nog geen team”, ja dat klopt. Gezellige teams stellen we samen op de contactdag. Je kan dan aangeven met wie je graag in een groepje zit en wij zorgen ervoor dat iedereen in een fijn team komt. 

De contactdag programma is van 10.00 u tot 16.00 u en vindt plaats in:

Vakantiepark Dierenbos
Vinkeloord 1
5382 JX Vinkel
Noordbrabant
www.dierenbos.nl

In dit vakantiepark is veel leuks te beleven. Je kan er overnachten in luxe tenten, bungalows, villa’s en zelf in een boomhut! 

Wil je naar onze contactdag komen, stuur dan een e-mail naar sandra@praderwillistichting.nl en vertel met hoeveel personen je komt. Deelname en eten en drinken is geheel gratis!

We hopen op weer een grote opkomst! Tot 25 mei!!